Om oss

Varför startade Pliny Lozére?

Vi tycker att en riktigt härlig ost är en viktig del av alla slags festligheter, och att en middag inte är komplett utan några goda ostar på bordet. Efter att under många år haft ett intresse av det allra bästa inom ostbrickor saknade vi dock möjligheten att få en bra ostbricka för snabb hemleverans. Helt enkelt allt du behöver för en trevlig stund tillsammans med vänner och familj, med osten som den perfekta avslutningen.

Ostbricka.se är webbsidan för dig som liksom vi älskar ost och vill försäkra dig om att du alltid har tillgång till det bästa som marknaden har att erbjuda. Vi som startade ostbricka.se vet att det är detaljerna som gör kvällen komplett och runt en underbar ostbricka är det näst intill omöjligt att inte njuta.

Vi erbjuder därför ett antal trevliga ostbrickor att välja bland. Alla noggrant utvalda av våra experter, för att matcha dina önskemål och krav på en bra ost. Vi lämnar ingenting åt slumpen och vill att till och med beställningen skall vara en njutning. Därför arbetar vi kontinuerligt med att hitta allt från de bästa klassikerna till spännande ostar som kan bli din nya favorit.

Vi vill att din ostbricka skall vara en källa till njutning och glädje. Därför erbjuder vi också tillbehören du behöver för att kunna uppleva en riktigt komplett ostbricka, med härliga överraskningar och klassikerna du drömmer om. Du hittar dessa i utbudet här på hemsidan och väljer som du önskar.

modmod

Det allra bästa inom franska och italienska kvalitetsostar- hem till dig

Vi ger dig en bricka som ger en känsla av lyx och flärd, perfekt för alla slags sammankomster. Inte bara för de kvällar där du är värd eller värdinna, utan även en utmärkt present till nästa gång du är bortbjuden på kalas eller en middag. Alla uppskattar trots allt en trevlig ostbricka som present, oavsett ålder och tillfälle.

När du väljer att beställa din ostbricka från oss på ostbricka.se så vet du att du alltid får den kvalitet du efterfrågar, med omsorgsfullt utvalda ostar och tillbehör som gör din kväll till en succé. Ett av våra viktigaste ledord är ”kvalitet genom hela processen” och du kan därför lita på att du enbart får det bästa när du lägger en order från oss. Vi är stolta över att kunna titulera oss experter på det vi gör, och ser fram emot att kunna erbjuda just er en del av vår kunskap.

Våra kunder är i fokus för allt vi gör på ostbricka.se. Har du frågor eller undrar över något är vi därför mer än glada över att få hjälpa dig med att besvara det du funderar på. Vi finns också tillgängliga för att ge dig tips och idéer kring nya ostar som du kan prova och som passar perfekt för just det tillfälle du vill fira.

Vår vision är tydlig. Vi drömmer om att i framtiden kunna öppna upp ett litet ställe dit våra gäster kan komma och njuta av ostarna och kanske lite vin till. Helt enkelt en plats där ostälskare kan träffas för att njuta av kvällen, en god dryck och självklart de bästa ostarna som marknaden har att erbjuda. Helt enkelt en perfekt kväll, så som vi ser det. Välkommen!

// //